NEWS
Openingsrit 2013

Openingsrit 2013

 
Seizoen 2013

Het nieuwe seizoen staat op het punt te beginnen maar het weer zit nog niet echt mee. Wellicht moeten we onze choppers toch maar ombouwen.

snow chopper

 
BBQ 2012

De BBQ 2012 was weer gezellig, de leden van MVC Bulls United hebben een middag lekker gereden op de bikes. Foto's en een filmpje zijn te vinden op de site.

artikel bbq 2012

 
Gastenboek

3 juli 2012

Wegens enorme spam in ons gastenboek is deze tijdelijk offline gehaald totdat er een oplossing voor het probleem is gevonden.

 

 
Weekend

Afgelopen weekend onze eerste clubavond in ons nieuwe onderkomen gehad, was weer een geslaagd avondje!
Zondag hebben er weer een aantal leden lekker kilometers gemaakt met hun bikes.
Tijdens de route hebben ze de Shadow dag in Zoetermeer bezocht en het feestweekend bij MotorKleding Center.
De Shadow dag in Zoetermeer was gezellig druk en bij MotorKledingCenter een stuk rustiger. Al met al een geslaagde dag!

shadowmeeting

 
Seizoen begint weer

Er rijden leden van MVC Bulls United het hele jaar door andere bergen de bike in de wintermaanden op.

Het was het afgelopen weekend weer schitterend weer, reden voor sommige leden die hun motor in de wintermaanden op stal hebben gezet om hun bike weer te starten en een lekker stuk te gaan knallen. 

 

 

 
Het nieuwe seizoen

Om alvast wat in de stemming te komen. De best biker song (?) en AC/DC met mooie verbouwde harley's

 

  

 

 
2012

Motor vrienden club Bulls United wenst iedereen het beste voor 2012!!! Dat aankomend jaar een mooi motorseizoen mag worden!!!

Live to ride - Ride to live

 
Foto's Big Twin Bike Show 2011

Een aantal leden zijn naar de Big Twin Bike Show in Rosmalen geweest, klik hier om de foto's te zien van motoren die op de beurs stonden. Hieronder is een impressie filmpje te zien van al het moois wat de beurs te bieden had.

 

 
Foto's

De eerste foto's zijn geplaatst, helaas niet van voorgaande ritten, en helaas begint het rijseizoen op zijn einde te lopen. Klik hier om naar de foto pagina te gaan.

In de toekomst zullen hier foto's worden geplaatst. Zijn er nieuwe foto's dan zal er in deze sectie een melding worden gemaakt, met een link naar het album.

 
Website online

Motor vrienden club Bulls United heeft nu eindelijk een eigen website en is online gezet, neem gerust een kijkje op de site. Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier (klik hier om rechtstreeks naar het contactformulier te gaan)

 © 2011 Maykel Teske, Leiden for Motorclub Bulls United